Recenze: Přírodní sprchový gel Naturalium

Už jste slyšeli o značce Naturalium? Pokud ne, ráda vás s ní dnes seznámím. Do rukou se nám na vyzkoušení dostal tento přírodní sprchový gel s vůní jablka a můžu říct, že jsem z něho nadšená!

Značka Naturalium je na trhu nová, nabízí přírodní řadu tělové kosmetiky s vůní kokosu, jablka, melounu a manga. Tedy samé sladké a příjemné vůně, po kterých se můžu já osobně utlouct! Naturalium ale kromě sprchových gelů do svého

sortimentu zařadila také novinku v podobě vůně maliny a produktovou novinku tělových sprejů. Každá vůně, kterou Naturalium nabízí, má ve své "kolekci" sprchový gel, tělový sprej, šampon, kondicionér a tělové mléko. Každý tedy může sáhnout po tom, co mu vyhovuje nebo si jednotlivé produkty různě nakombinovat a těšit se tak z více slaďoučkých vůní najednou.

Když už tu ale zmiňuji, že se jedná o přírodní kosmetiku, je třeba říci, že všechny produkty Naturalium neobsahují parabeny, barviva, ftaláty a fenoxyetanol - složky, které mohou dráždit pokožku a vysušovat ji. Jsem velkým fanouškem přírodní kosmetiky a pokud taková kosmetika ještě vypadá dobře, má u mě dvojnásobné plus. Naturalium stylizuje své produkty do jednoduchého, ale za to hezkého designu. Bílé balení na kterém je zachyceno vždy ovoce, po kterém produkt voní, hezky vypadá a nechybí ani označení "Body to eat", česky "tělo k nakousnutí", což po použití produktů opravdu máte.


Teď už ale přejdeme k samotné recenzi sprchového gelu/pěny Naturalium zelené jablko. Balení je velké 500 ml, tudíž dlouho vydrží a voní prostě fantasticky! Jako opravdové čerstvé jablko. Vůně krásně povzbuzuje a pozvedne náladu, což je po dlouhém dni opravdové plus. Kromě toho ale sprchový gel obsahuje vitamin E a antioxidanty, které chrání proti volným radikálům, takže nejen, že si užíváte své každodenní sprchování či koupel, ale ještě je u toho o vaši pokožku skvěle postaráno. Vůně jablka je na pokožce opravdu cítit ještě pár hodin po koupeli, přičemž je krásně měkká a hebká.

Osobně si myslím, že značka Naturalium má opravdu co nabídnout. Skvělou péči o tělo plus nádherné vůně, do kterých se prostě zamilujete. Pokud se vám tyto produkty zalíbily, můžete si je zakoupit například na Krása.cz.

A co vy, máte s touto kosmetikou zkušenosti? :-)

2 komentáře:

  1. Ahoj :)

    Pozývam ťa na letnú súťaž na mojom blogu :)
    Budem rada ak sa zapojíš.

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/08/its-time-for-global-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý post!:) Chceš sledovať navzájom na GFC? Daj vedieť!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...