Přírodní kosmetika: Weleda a její produkty


Značku Weleda určitě všechny moc dobře znáte, a pokud ne, dnes máte skvělou možnost se o této přírodní kosmetice dozvědět více. Kořeny firmy sahají až do roku 1914, jedná se o švýcarskou značku, která je nositelem ochranné známky Kontrolované přírodní kosmetiky. Všechny produkty jsou výjimečné v tom, že jsou vyrobeny tak, aby respektovali zdraví a rovnováhu organismu jako celku. Navíc ocení tuto kosmetiku také milovnice zvířat, jelikož Weleda netestuje své produkty na  zvířatech.

Tak, řečeno to nejdůležitější a nyní bych vám ráda představila produkty od Weledy, které jsem měla možnost vyzkoušet. První z nich je Weleda Měsíčkový ochranný balzám, který mohou používat jako malé děti, tak i dospěli. Obsahuje včelí vosk a tuk z ovčí vlny, které na pleti vytváří ochrannou bariéru a díky mandlovému oleji se pokožka nevysušuje. Měsíček lékařský obsažen v balzámu je navíc ve 100% BIO kvalitě. Mohou ho používat jak maminky s dětmi a velmi dobře se vám osvědčí také například na popraskané rty - já ho používám pokaždé, když mám hodně suché rty a opravdu mi velmi pomáhá.
Jeho využití ale také najdete samozřejmě v péči o pokožku obličeje a když bylo potřeba, použila jsem ho i na velmi suchá místa na těle. Je pomerně dost hutný, což ale suchá pokožka opravdu ocení. Příjemně voní a celkově je to takový "univerzální" pomocník na všechno. Takže moc doporučuji, zejména teď do chladných dnů.


Další dva produkty, které bych vám ráda představila, jsou sprchové krémy. Oproti sprchovým gelům, jsou sprchové krémy pro pokožku daleko výživnější. Oranžový Weleda rakytníkový sprchový krém obsahuje pravé éterické oleje z pomerančů, mandarinek a grapefruitů, takže působí dobře i na náladu. Krémová konzistence pečuje o pokožku - zejména také i tu velmi suchou, protože obsahuje čisté rostlinné oleje. A jak je známo, kde jsou oleje, tam nemá suchá pokožka šanci! :) Opravdu krásně voní, žádná násilná vůně a krémové konzistence sprchových gelů mi začínají vyhovovat čím dál tím více. Určitě jeden z Weleda sprchových krémů alespoň vyzkoušejte, sami poznáte, že oproti levnějším "gelovým sprcháčům" je to podstatný rozdil a já věřím, že také přejdete raději na kvalitní a krémové sprchové gely.

Druhým zástupcem sprchových krémů je Weleda mandlový sprchový krém, který je vhodný pro citlivou pokožku. Šetrně myje a pečuje o pokožku. Obsahuje  bambucké máslo a voní velmi čistě a jemně. Tento mám moc ráda, myji se s nim každý týden cca 3xkrát a pokožka je opravdu po použití vždy krásně hebká a žádný pocit vysušení se nekoná. :-)

Navíc, krémové sprchové krémy Weleda také dlouho vydrží, stačí nanést vždy opravdu málo, takže i šetříte.


Celkový dojem z kosmetiky Weleda je u mě zatím velmi pozitivní, mám ráda přírodní kosmetiku, zejména když navíc splňuje to, co slibuje. Produkty Weleda můžete zakoupit například na Krasa.cz

4 komentáře:

  1. Weledu jsem zkousela zatim jenom ve vzorecku. A to sampon a ten byl bomba.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Já momentálně používám sprchový mandlový krém, který je moc super!


    Bio Karité Balzám na nehty

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...