Top 3 nr. 2 aneb zamilovala jsem si


Ahoj holky,
dneska to vezmu rychle, stručně a výstižně. Ráda bych vám totiž představila produkty, které jsem si v poslední době zamilovala. A protože je to druhý článek tento měsíc na takové téma, tak nr. 2. A rovnou se na to vrhneme.

1) Astor Skin Match Protect Concealer 002 Sand
Jistě jste na blogu četli, že Astor mizí z drogérií DM, tudíž jsem toho pekelně využila a musela jsem vyzkoušet korektor, který moje sestra prostě naprosto chválí. Jedná se o ten z řady Skin Match Protect, jehož tváří je Heidi Klum. Já osobně jsem si vzhledem k tomu, že je před létem, pořídla ten tmavší odstín 002 Sand, přičemž jsem si zkoušela i ten světlejší a musím říct, že oba mají skvělé krycí schopnosti, což je na mé kruhy pod očima, které mám prostě výrazné, naprosto super. O ceně ani nebudu mluvit, protože to byl výprodej, ale dle sestry je to jeden z nejlepších korektorů, které kdy měla a já musím souhlasit. Škoda jen, že je normálně docela drahý, ale uvidíme, když bude v akci, tak budu také kupovat pravidelně i svělejší variantu!

2) Weleda Baby Calendula balzám
Tento univerzální balzám na rty, které má skvělé miniaturní balení jsem si naprosto zamilovala právě proto, že je univerzální. Používám ho nejen na rty, ale také na tvář, jako krém, používám ho na drobná poranění, no prostě na všechno. Jediné co, tak je poměrně dost mastný, proto je dobré s ním šetřit a stačí opravdu maličko. Na cesty jako dělaný, protože opravdu spraví cokoliv a hezky hydratuje. Jen by tedy nemusel být tolik mastný, ale jinak je vážně skvělý a i vůně není příliš protivná, i když je také docela výrazná.

3) Astor Skin Match Protect Primer
Podkladovou bázi pod make-up jsem opět pořídila ve výprodeji Astor s tím, že jsem nikdy nic takového nepoužívala, ale říkala jsem si, že když už mám make-up, korektor, mohla bych mít celou řadu a musím říct, že ten Primer je naprosto skvělý. Má snad jen jednu jedinou nevýhodu. Ale nejdřív k těm výhodám, nejen že krásně voní, ale pleť sjednotí, hydratuje a make-up skutečně dlouho vydrží. Jediné co, tak pokud jste opálené, tak maličko zesvětluje pleť vlivem svého odstínu, což je ale maličkost vzhledem k tomu, co všechno dokáže. Takže za mě jednička s hvězdičkou!

Máte zkušenost s některým z těchto produktů?

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...