MAKE-UP aneb bez čeho se neobejdu

Zdravím vás,
doufám, že si užíváte prázdniny, nebo alespoň já už je mám, většine z vás teprve začnou. V dnešním článku bych vás ráda informovala o základních produktech, bez kterých se já osobně neobejdu. Nepatřím mezi ten typ holky, co nevyjde bez make-upu ani vynést koš, ba naopak si užívám poměrně tu volnost, když můžu prostě vyjít nenalíčená a jako většina z vás, když jsem doma a nejdu na nějaký významější událost, prakticky se vůbec nelíčím, je důležité, aby pleť mohla dýchat a odpočívat. Tak a teď se vrhneme na to, co jsem vám chtěla sdělit. Tento článek nebude o tom, jak se líčím každý den a ani o tom, co používám když chci mit vyloženě TOP make-up, bude spíše o tom, které produkty používám tehdy, když chci mít hotovo za pět až deset minut, anebo produkty, bez kterých se neobejdu když chci být alespoň minimálně nalíčená. Jdeme na to!

TVÁŘ:
Základem číslo jedna je tvář. Já osobně používám make-upy především proto, že chci sladit tón pleti. Naštěstí mi byla nadělena pěkná pleť bez akné, jizev a podobných problémů, které mohou pěkně potrápit, nicméně co se mi občas stane, že když si make-up nedám, vypadám poměrně dost unaveně, z toho důvodu jej používám, aby byla má pleť rozzářená. Když se začnu tedy líčit, jako základ je u mě korektor. Používám Camouflage od Catrice a zakrývám s ním drobné nedostatky a kruhy pod očima. Následuje make-up. V současné době je u mě oblíbenec číslo jedna make-up od Rimmel Lasting Finish 25H, který je prostě božský a fantasticky drží. Kromě toho má poměrně dobré krytí, což je pro nerovnoměrný odstín pleti skvělé. Následuje pudr, ten také používám vždy, já osobně mám od Yves Rocher. Kromě toho nezapomínám tvář trochu vystínovat, ke stínování používám pudr od Miss Sporty So Matte Perfect Stay v tom tmavším odstínu, který na vystínování bohatě stačí. A nezapomínám také na tvářenku od esssence Matt Touch Blush.

OČI:
Co se týče očí, když chci nějaké základní rychlé líčení, moc to nepřeháním, jednak na to nemám čas, když spěchám a jednak, když si nechci dát záležet, je to rychlovka. Používám tedy oční linky od essence, tekuté a voděodolné, se kterými jsem poměrně spokojená. Z dekorativní kosmetiky také nezapomínám na řasenku, kdy se mi maximálně osvědčila taktéž od essence False Lash Princess, takové černo-zelené balený. A efekt umělých řas je skutečně zaručen! Tím ale oční líčení končí.

RTY:
V případě, že chci základní líčení, tak to nepřeháním ani se rty. Je to ale různé, většinou si nedám žádnou rtěnku. Lesky jsem přestala úplně používát, protože prostě nemám ráda lesklé rty. Běžně tedy nepoužiju nic, nebo použiju výraznější rtěnku, která se k mírně nalíčeným očím hodí. V současné době jsem si oblíbila rtěnky od Astoru (jo, DMko mělo výprodej, to jistě víte :-D ). Líbí se mi odstíny hnědé, fialové, červené a šedé.

+!!! Ze všeho nejzákladnější a nejdůležitější věc, na kterou nezapomínám nikdy, když se líčím, je obočí. Obočí je prostě základ a když není pěkné obočí, není pěkné nic :-D tak to říkám já a prostě to dle mého funguje, špatně namalované a upravené obočí zkazí celý obličej. Já osobně používám tužku od essence v odstínu blonde a fixuji gelem taktéž od essence, světle hnědým.

Tím mé základní pěti-desetiminutové líčení končí. Když si chci dát záležet trvá mi to +- 20 minut, což taky není moc, ale samozřejmě rozdíl je vidět. Přeji vám krásný červen a užívejte si brzké prázdniny.


1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...