Novinka mezi deodoranty: Garnier NEO


Ahoj holky,
dnes bych vám ráda představila novinku, o které jste jistě už slyšely. Jedná se vlastně o novinku mezi deodoranty, přičemž na rozdíl od ostatních produktů, přišla značka Garnier s produktem, který na trhu není. Jedná se vlastně o nové deodoranty kolekce NEO. Jsou tak skvělé, jak se slibuje nebo jsou to vyhozené peníze?

CO TO JE TEN NEO DEODORANT?
Asi vás jako první napadá otázka, co to ten nový NEO deodorant je. Ve zkratce by se dalo říct, že se jedná o deodorant nové generace, který krom toho, že chrání proti pocení, má také za úkol pečovat o pokožku. Základní vlastností, resp. látkou tohoto deodorantu, je tzv. dry cream, což je kombinace antiperspiračních látek a pečujícího krému. 

JAKÉ JSOU SLIBOVANÉ ÚČINKY NEO DEODORANTU?
Jak jistě víte, v reklamě toho naslibují opravdu hodně. Já osobně, když mi deodorant domů přišel, jsem byla nadšená. Proč? Přeci jen jsem tuhle novinku chtěla vyzkoušet. Co vlastně ale tedy nové deodoranty slibují? Především má pokožku 100 % chránit před pocením, dále se vstřebává dvakrát rychleji, než roll-on, chrání pokožku před podrážděním, zjemňuje podpaží a nanášení je hygieničtější. Je tomu opravdu tak?


MOJE HODNOCENÍ
Na úvod hodnocení bych chtěla říct, že se značce Garnier tento produkt skutečně povedl. Nejdříve bych zhodnotila design nových deodorantů. To musím říct, že je velice povedené. Ještě jsem neviděla deodorant, který by byl v takové vlněné tubičce a měl tak zajímavý aplikátor ve formě tři čárek ve tvaru kruhu. Co jsem tak zjišťovala, tak je k dostání pět variant: modrá, fialová, tyrkysová, oranžová, růžová a světle modrá. Já osobně mám doma "Soft cotton" - tedy modrou variantu. Nejsem úplně fanynkou květinových nebo ovocných vůní, spíše si potrpím na takovou čistou a svěží parfemaci. Sestra má oranžový - Fresh Blossom.
Řekla bych tedy, že design deodorantů hodnotím na jedničku s hvězdičkou. Obaly, ve kterých jsou, jsou moderní, ojedinělé a nadčasové. Nyní ale tedy už k samotným účinkům deodorantu. Já osobně jsem zastáncem toho, že pokud jste v prostředí, kde je prostě minimum čerstvého vzduchu a vykonáváte činnost, při které své tělo opravdu hodně zapřáhnete, nepomůže vám nic. Nebo já osobně to tak mám. Samotné účinky deodorantu mohu pochválit, ale rozhodně bych neřekla, že se nepotím. Je fakt, že deodoranty redukují veškerý zápach, takže i přesto, že se třeba při tanci zpotíte, není nic cítit. Jenže co člověk, to jiný názor, sestra naopak říká, že na běžné nošení je úplně skvělý a vůbec se nepotí. To potvrzuji, při vykonávání aktivní fyzické činnost (tanec, běh apod.), tak úplně funkční podle mě není.

Co se složení krému týče, tak jsem spokojená. Líbí se mi aplikátor a líbí se mi i způsob nanášení. Krém je jemný, k podpaží citlivý a je fakt, že po používání ho mám jemnější a i po holení není téměř vůbec podrážděné. Další slibovaný účinek, je rychlé vstřebávání. Rozhodně je pravdou, že se vstřebává rychleji, že mokré roll-ony, ale taky si pár minutek počkáte. Hrozně zase záleží na tom, v jakém jste "rozpoložení". Pokud jste ve spěchu, je vám vedro a právě jste vylezly celé rozpálené z horké vody, tak prostě se může stát, že po nanesení deodorantu, se vám "rozteče" v podpaží, to se mi stalo. Od té doby vím, že jeho používání nechávám až na dobu, kdy se cítím "nerozžhaveně" po horké koupeli. Krom toho, samotné zaschnutí tedy není úplně super-rychlé, ale nemůžu ani říct, že to trvá dvě hodiny. Takže s tímto tvrzením souhlasím nadpolovičně.



Nakonec bych se ráda zaměřila na mastné stopy. Opravdu nesnáším, když mi deodorant dělá bílé skvrny, nebo mi nějak označkuje oblečení. U tohoto deodorantu se mi to tedy ještě nestalo, takže toto tvrzení mohu potvrdit.

SHRNUTÍ:
- Vstřebává se 2x rychleji než roll-on? Ano, ale chviličku to také zabere.
- 100 % chrání pokožku od pocení po dobu 48h? Ne, úplně nesouhlasím. Znovu ale říkám, že záleží na tom, jakou činnost vykonáváte. Pokud si jej dáte na večer, kdy jdete pařit na diskotéku, na které je minimum čerstvého vzduchu a minimum klimatizace, tak se prostě nejspíš zpotíte. Na běžné nošení je ale super.
- Chrání pokožku? Ano, skutečně je po jeho používání moje pokožka zklidněná a netvoří se mi vyrážka.
- Jemnější podpaží? Ano, mohu potvrdit.

Celkovou spokojenost bych tedy hodnotila na těch 70 %, protože přeci jen od deodorantu (antiperspirantu) očekávám, že se nebudu potit, když je to slibováno a když se zpotím, tak holt moje hodnocení musí trochu klesnout. Neubrala jsem ale tolik moc, protože po 3 říkám, že na běžné nošení super - nepotím se. Na otázku, zda bych doporučila jeho koupi, odpovídám rozhodně ano, je fajn, krásně voní, má hezký design a ochrání před pocením (individuální).

Doporučená cena je 89,-Kč, což je myslím velice nízká investice na tak dobrou a skvělou novinku.
Jaké máte zkušenosti s tímto deodorantem vy?

6 komentářů:

  1. Rozhodně chci vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě některý vyzkouším. Díky za super recenzi.

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto deodorantu jsem ještě neslyšela, ale zní to dost lákavě, určitě ho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, rozhodně vyzkouším :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Také se na něj chystám :) super článek.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne nevyhovuje, pretože robí dosť veľké fľaky na oblečení, dlho schne a čo je najhoršie, vôbec nevydrží.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...