JAKÉ JSOU NOVÉ RTĚNKY AVON ULTRA COLOUR INDULGENCE?



Ahoj dámy,
dnes trochu tradičně-netradičně. Opět se budeme bavit o kosmetice-jak jinak, nicméně dnes to bude netradiční v tom, že jsem se opět po sto letech přihlásila já sama do nějaké výzvy. O co jde? Jedná se o výzvu z portálu Blogerky.cz, kde jsem zkusila své štěstí a získala tak tři krásné rtěnky z Avonu, konkrétně se jedná o řadu Ultra Colour Indulgence.

Musím říct, že jsem se na rtěnky těšila už od začátku, protože jim fandím mnohem více, než leskům na rty, a to z jednoho prostého důvodu. Nestane se mi, že by se mi lepily vlasy na rty a celkově se mi matnější či jen jemně lesklé rty líbí víc, alespoň na mně. Popravdě se přiznám, že mé očekávání bylo spojeno i s trochou obav, jaké odstíny mi přijdou, to jsem samozřejmě dopředu netušila, ale když jsem rtěnky obdržela, byla jsem naprosto nadšená. Nedávno jsem totiž stepovala v obchodě a totálně mě okouzlila jedna růžovo-fialová rtěnka, teď už vím, že si ji nemusím kupovat, protože přesně ten vysněný odstín mi přišel. Nyní ale konkrétně ke rtěnkám.

Než vám povím, jak jsem s nimi spokojená a jaké odstíny jsem obdržela, na začátku bych ráda řekla něco o nových rtěnkách Avon - Ultra Colour Indulgence. Tváří kampaně je světová topmodelka Irina Shayk, což je myslím naprosto perfektní výběr, má nádherné rty a ty smyslné barvičky na ní skvěle vyniknou! Nové rtěnky mají gelové složení, šťavnatou barvu a faktor SPF 15, takže chrání rty před UV zářením. Je to pravda, nebo není?

Dámy, musím říct, že jsem nikdy po rtěnkách z Avonu nepokukovala, ač je má starší sestra Avon-Lady. Teď ale zjišťuji, jaká to byla chyba. Osobně jsem obdržela tři krásné odstíny: Na fotografiích odstín červené Red Tulip, světle růžová Petal Pink a tmavě růžová Poppy Pink! Znovu říkám, že z odstínů jsem naprosto nadšená, jsou přesně ty, které používám nejraději. Na začátek bych ráda zhodnotila obal. Ten se mi moc líbí. Silnějších rtěnek je všude plno, tohle zdánlivě malé balení, které ale obsahuje vše co má, je prostě luxusní. Hezky vypadá, fajnově se drží a celkově udělá dobrý dojem, takže hodnotím za jedna. Co se týče sytosti barev, na fotce na ruce jsem rtěnkou přejela celkem 3x, ale nijak extra jsem netlačila. Musím říct, že jsem se zprvu bála, že budou málo pigmentované, nicméně mé obavy byly naprosto zbytečné. Nejen že musím stoprocentně potvrdit, že rtěnky mají příjemné gelové složení a krásně hydratují, ale navíc jsou nádherně pigmentované! Na rtěch vypadají opravdu luxusně, jsou syté, zářivé a slušivé.



Vyzkoušela jsem na celodenní nošení odstín Red Tulip a musím říct, že jsem ji použila cca ve 13:40 a nyní je 19:53 a rtěnku stále ještě na rtech mám. Samozřejmě vlivem pití a jídla to není absolutně už tak intenzivní, ale i tak si myslím, že je super, že rty mají pořád krásně červený nádech.
Další plus, které bych chtěla vyzdvihnout, je, že rtěnky mají super tvar. Jste určitě také zvyklé na takový ten klasický a na konci zkosený. Tato je zkosená rovnou, a jelikož já rtěnku aplikuji rovnou, nikoliv štětečkem, tak za mě aplikace naprosto super! 

Závěrečné hodnocení? Dávám 10 hvězdiček z deseti. Tyhle rtěnky mě v ničem nezklamaly. Mají dokonalé odstíny, zářivou barvu, dlouho vydrží, perfektně hydratují. A to je snad vše, co bych od své rtěnky očekávala. Určitě vám na ně doporučuji mrknout na internetu nebo se optejte své Avon-Lady.

Tímto ještě jednou děkuji portálu Blogerky.cz za zaslání báječných rtěnek, jsem s nimi moc spokojená a určitě se stanou mými pravidelnými beauty pomocníky.

* photos by iPhone6




 


6 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...