Wishlist: Na které parfémy máme zálusk?



Parfémů není nikdy dost, a protože to je naše obecně známá závislost, rozhodla jsem se udělat wishlist těch, které bych chtěla mít do konce roku na své poličce.

Wish nr. 1: Calvin Klein Down Town


Parfém Down Town mě zaujal již na první pohled. Sice je jeho flakon poměrně jednoduchý, ale právě jednoduchost v kombinaci s růžovou barvou vypadá hezky a zároveň žensky. Obecně mám parfémy od Calvina moc ráda, doma od něj mám již jeden, a to IN2U, který voní božsky, a jsem mu věrná už opravdu dlouho. Nyní bych si do konce roku chtěla pořídit také tento, protože vůně je naprosto úžasná. Jedná se o květinovou vůni s dřevitými akordy, které ale nepůsobí násilně. Hlavou tohoto parfému jsou - bergamot, citron, neroli, hruška a švestka. Srdce zase tvoří růžový pepř, lístky fialky a gardénie a jako základ bylo použito pižmo, vetiver, cedr a kadidlo. Ačkoliv se může podle popisu vůně zdát silná, naopak působí velmi žensky, sebevědomě a přitom jemně.



Wish nr. 2: Lacoste Eau de Lacoste pour Femme


Tento parfém sice není na trhu žádnou převratnou novinkou, za to je ale dost známý a už i já jsem ho měla dvakrát doma. Proč si ho hodlám pořídit potřetí? Protože voní prostě božsky! Vím, že to vám asi moc neřekne, ale pokud si zajdete do parfumérie a přivoníte si k němu, určitě se do něj zamilujete stejně jako já. Určitě se vyplatí si koupit větší objem, jelikož pak mizí rychlostí blesku. Obecně bych řekla, že se jedná o takovou čistou, něžnou vůni, která podtrhuje krásu každé ženy. Je to jeden z těch moderních parfémů, které zůstanou moderními i přesto, že jsou na trhu již dlouho. Vůně je květinovo-ovocná, přičemž ovoce převažuje. Hlavu tvoří mandarinka, bergamot a ananas, srdce též ananas, květ pomerančovníku a jasmín. Co se základu týče, tak tomu dominuje santalové dřevo, vetiver, balzám a vanilka.
 
Wish nr. 3: Lancome La Nuit Trésor

Úplná novinka na trhu, která zaujme už na první pohled originálním designem flakonku a krabičky. Dvě krásné barvy, které vytváří krásnou a tajemnou kombinaci, ke které si chcete přivonět. Tak asi takto na mě působil La Nuit Trésor od Lancome - parfém, který voní stejně jako dva předešlé, prostě nádherně. Pokud vás zaujal na pohled stejně jako mě, zajděte si k němu alespoň přivonět. Samotná vůně je taková tajemná, intenzivní a přitom svůdná. Obsahuje nejvzácnější ingredience - černou růži, tahitskou vanilku, kadidlo, esenci papyru, liči a pralinky. Parfém symbolizuje smyslnou noc zamilovaného páru a už proto mě tolik láká si ho pořídit.

Na který parfém máte zálusk vy?:-)

1 komentář:

  1. Ja mam zalusk na Carner Barcelona El Born. Cena trochu kouse, ale ja jsem se sama se sebou dohodla, ze si ho koupim, az dodelam aspon jeden ze svych soucasnych parfemu :)

    Laky měsíce březen. Pro všechny lakomaniaky

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...