essence: 3 produkty, které zbožňuji!

Přeji krásný konec července,
v dnešním článku bych se s vámi ráda podělila o mou zkušenost s produkty od značky essence, které jsem si v poslední době zamilovala, nedám na ně dopustit a používám je pravidelně. Jedná se o produkty běžné dostupné např. v drogérii DM, jediný produkt, který vám dnes ukážu, už pravděpodobně nebude k dispozici, protože se jednalo o produkt z vánoční trendové edice, nicméně je tak super, že jsem si prostě řekla, že vám o něm musím říct a případě vás upozornit ať se v budoucnu na podobný od essence zaměříte. Tak, jdeme na to, s čím essence u mě rozhodně zabodovala?

1. KRÉM NA RUCE 24h HAND PROTECTION BALM
Začněme tedy rovnou produktem z trendové edice, který už pravděpodobně neseženete, ale já vám o něm prostě musím říct. Jistě si pamatujete kolekcí tří krému na ruce, které mají design s vánočními cukrátky. Já osobně mám doma krém "cookies and almond" a musím říct, že tyhle krémy na ruce se fakt povedly. Všechny tři voněly úžasně a super je, že dlouho vydrží. Vůně je vážně božská, máte pocit, že byste jej každou chvíli snědli a co víc, je také skvělé, že krém skutečně ruce hydratuje, není vůbec mastný a poměrně rychle zasychá. Já osobně jsem tím pádem s krémy od essence spokojená, mám vyzkoušený už druhý a opět mě nezklamal. V budoucnu se tedy určitě na krémy od essence zaměřte, protože splňují vše, co slibují. Co se balení týče, tak to je poměrně také velké, tudíž vydrží vážně dlouho a stačí opravdu malinké množství. Za mě jednička!

2. STUDIO NAILS PEČUJÍCÍ OLEJ NA NEHTY S HOUBIČKOU QUICK AND EASY
Tento pečující olej pro mě byl velkým překvapením. Nejdříve jsem pořádně nevěděla, jak se s tímto produktem pracuje, ale pak mi došlo, že je to jednoduché - prostě vložíte prst do houbičky v lahvičce, lehce zakroutíte a nehtové lůžko a kůžička je zahrnuta tou nejlepší péčí. První plus, co je, tak je balení, které je praktické a poměrně chytré. Dále se mi líbí design a vůně - ta je vážně nádherná, vůbec necítíte nepříjemný zápach olejů, ba naopak, nehty potom krásně voní. Textura je lehce mastná, proto doporučuji používat např. před spaním, ale dá se říct, že i rychle zasychá, tudíž žádná katastrofa. Je také fakt, že nehty a okolí nehtů je po pravidelném používání v mnohem lepším - zdravějším stavu. Tohle je dle mého poměrně chytrý produkt, který se essence vážně povedl.

3. MY SKIN HYDRATAČNÍ KRÉM NA OBLIČEJ
Třetí produkt, o které bych vám chtěla dneska říct, je tento hydratační krém na obličej. Já osobně se bez pravidelné péče neobejdu. Pravidelně svůj obličej mažu hydratačními a výživnými krémy a musím říct, že to přináší své ovoce. Sice nemám věk na to, abych měla hluboké vrásky, ale pozoruji, že i oproti mým některým kamarádkám, které jsou např. o dva roky mladší, mám např. mnohem méně vrásek kolem očí a na čele, a to jen díky tomu, že pravidelně mažu, pečuji a hydratuji. No prostě se to vyplatí. A protože jsem chtěla vždycky produkty My Skin vyzkoušet, jsem ráda, že mám tu možnost. Tento hydratační krém je lehký, hezky a nenásilně voní a pleť krásně hydratuje. Po použití je pleť také krásně svěží a sametově jemná. Já osobně ho používám jak ráno, tak večer, jsem s ním spokojená a na to, že ho seženete do stovky, nemůžu říct nic, co by mně na něm vadilo. V zásobě mám už dva další, takže je určitě využiju. Jediné co, tak mi připadá, že poměrně rychle mizí, což je na balení 50 ml poměrně překvapivé, ale nevadí, za ty penízky to není žádná tragédie.

Máte-li s některým z produktů zkušenost, určitě se podělte, zatím užívejte prázdniny a mějte se krásně!


2 komentáře:

  1. Žádnou zkušenost nemám, ale ten krém na ruce si vyzkoušet :)

    Můj červenec

    OdpovědětVymazat
  2. Krem na ruce od essence ja miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...